Hoofdcontent

Ook partner worden?

Gelijke kansen voor alle kinderen.

Manos, het Spaanse woord voor handen, de handen van onze Maashorst gemeenschap waarmee we onze jeugd -de toekomst van Maashorst- moeten dragen. Samen ervoor zorgen dat élk kind dezelfde kansen krijgt om te kunnen ontdekken wie hij of zij is.

Wil jij het verschil voor de kinderen maken? Wil jij jouw bijzonder hobby met kinderen delen, of wil je ze graag met je ambacht kennis laten maken? Zit je bij een stichting of vereniging die wel wat extra leden kan gebruiken, of ben je een ondernemer die graag tijd wil investeren in de toekomst? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

It takes a village to raise a child.

Door actief deel te nemen en je in te zetten, kun jij een aanzienlijke invloed hebben op de manier waarop kinderen in de gemeente Maashorst hun interesses kunnen ontdekken en de beste versie van zichzelf te worden. 

 

Doe mee!

Help ons om voor alle kinderen in de gemeente Maashorst het verschil te maken. Je nu inzetten voor de jeugd levert niet alleen een prettige samenleving op, misschien help je mee aan de ontwikkeling van een nieuw talent voor je vereniging, een technisch wonder voor je onderneming of de Gouden Kalf winnaar van 2040!