Hoofdcontent

VEELGESTELDE VRAGEN

Het kan zijn dat je vragen hebt over ons, onze activiteiten. Dat kan. We hebben de meest gestelde vragen én hun antwoorden alvast op een rijtje gezet voor je.

 

Zijn de Manos activiteiten voor iedereen?

Ja, dat wil zeggen...als je op de basisschool zit en je woont in de gemeente Maashorst dan mag je aan alle activiteiten meedoen. Let op, soms is een activiteit meer geschikt voor een bepaade leeftijdsgroep, dit staat ook vermeld bij de activiteiten in ons activiteitenoverzicht.

 

Zijn de Manos activiteiten echt gratis?

Jazeker, wij vinden het heel belangrijk dat álle kinderen kunnen genieten van onze activiteiten en kunnen ontdekken waar hun passie, voorkeur, talent of interesse ligt. Dus, voor iedereen is het gratis! 

 

Moet ik me inschrijven voor een activiteit en hoe werkt dat dan?

Nee, je kiest gewoon een activiteit uit ons overzicht en zorgt dat je er op de juiste tijd bent. LET OP: voor sommige activiteiten zit er een maximum aan het aantal deelnemers, dit staat er ook altijd bij. Hier moet je je dus wél voor inschrijven. Dit kan door het maken van een account of als je al een account hebt van Sjors Sportief, Sjors Creatief of Missie Maashorst met dat account.

 

Waarom Manos, er is toch al Sjors Sportief-Creatief?

Helemaal waar, het lijkt misschien best wel op elkaar. Het allergrootste verschil, bij Manos zijn alle activiteiten altijd gratis. En waar je bij Sjors Sportief-Creatief naar de locatie van de sport-crea-hobby aanbieder moet, gaan we met Manos naar het kind toe. Dus zijn de activiteiten bij jou in de buurt, in je school, gymzaal, buurtcentrum, speelveld of pleintje in je wijk. Zo kunnen de kinderen laagdrempelig deelnemen aan onze activiteiten.